Díjaink


Szerénytelenül büszkék lehetünk növekvő hírnevünkre, és megelégedettséggel tölt el minket, hogy észrevették erőfeszítéseinket- íme néhány az eddig nyert díjaink közül:

PPRA Best Representative 2011 : Jim Maloney


Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint Jim “cégalapító” nyerte 2011-ben a legjobb képviselő díjat. Jim már negyedszázada az állateledel piacon dolgozik, és szenvedélye az állat élelmezés. Jim a tudásával és széleskörű tapasztalatával támogatja termékeinket hogy a legkiválóbb állateledelt állíthassuk elő.

Imád a viszonteladókkal tárgyalni, és képes segítséget, tanácsot adni állateledel témában.
Jim teljes mértékben rászolgált erre a díjra, és mindenki aki ismeri rendkivüli mértékben tiszteli.

PATS 2010 Retailers Choice Product of the Year Award


2010-ben a viszonteladók által választott termék díj nyertese a “Fat Dog Slim” lett. Rendkivüli módon örülünk ennek a díjnak, amit a túlsúlyos kutyáknak szánt innovatív termékünk kapott, mivel a szavazatokat a kereskedőktől kaptuk, anglia minden részéből.

“Fat Dog Slim” –nek azzonali hatása volt, amikor piacra dobtuk 2010 márciusában. Csodálatos visszajelzések érkeztek a termékre. Némely kutya pont olyan könnyen tud súlyfelesleget felszedni mint mi! Ezért, létrehoztunk egy egyedülállóan könnyű diétás tápot, ami egyszerűen azt teszi amit ígér.

PPRA Supplier of the Year Award 2010


Szintén nagyon örömteli, hogy a nagy presztizsű “Az év szállítója díj”-jal jutalmaztak a “PPRA” éves díjátadón,a “PETINDEX”-en, az Egyesült Királyságban az állat ápolás és eledel ipar legátfogóbb kiállításán. Ugyanolyan elhívatottak vagyunk nagyszerű szolgáltatás nyújtásában, mint a kiváló termékek gyártásában, így ez a díj nagyon sokat jelent nekünk. Mi tényleg megpróbáltuk megérteni a kereskedők igényét, hogy olyan termékeket gyártsunk, amit a kutya és macskaszerető emberek venni akarnak, hogy könnyen hozzáférhető legyen, és hogy a legjobb “after-sales” szolgáltatást nyújtsuk. Mi továbbra is azon vagyunk, hogy ezeket mind egyre jobban és jobban csináljuk.

PATS 2009 Retailers Choice Product of the Year Award


Büszkén mondhatjuk, hogy a viszonteladóik által választott termék díjat egymás után kétszer nyertük el. Ezt előszőr 2009-ben a “Meowing Heads” termékünkkel a “Purr-nickety”-vel, ami egy speciális receptű termék a válogatósaknak, ami még a legkényesebb macskákra is hatással van.