Bevezetés

Üdv a Barking Heads oldalán!Barking Heads & Meowing Heads” kutya- és macska szárazeledelek a legjobb minőségű természetes és egészséges hozzávalók egy csokorral. Mi ezt igérjük, és garantáljuk.

Az ultra prémium kutya- és macska szárazeledeleket különösen a Te legjobb barátodnak készítettük. Olvasd tovább, tudj meg többet....., majd mondd el egy barátodnak.

Egy kicsit komolyra fordítva a szót, beszéljünk a rendkívül finom természetes kutya tápunkról. Hisszük, hogy a leges legjobb táp készítésénél csak is a legjobb hozzávalókat alkalmazhatjuk! Nem adunk hozzá ízfokozót, szinezéket, vegyi adalékanyagot, tartósítószert, és nem használunk semmilyen GM (gén módosított) terméket, és ezt be is tartjuk!

Napjainkban mindannyian kicsit jobban odafigyelünk, hogy mit eszünk, és szintén fontos odafigyelni arra is, hogy mivel etetjük háziállatainkat, végül is “azzá leszünk, amit megeszünk”.

Ezért is fejlesztettünk ki egy ultra-prémium kategóriájú, adalékmentes, száraz kutya- és macska tápot, ami kizárólag a legjobb minőségű és természetes hozzávalókat tartalmazza.